Saturday , April 27 2024

Voleibalistii suceveni joaca astazi in Oltenia

N meciul dintre CSMU Craiova [i CSMU Suceava este programat cu `ncepere de la orele 17.00 [i va conta pentru etapa a VII-a din cadrul Diviziei A1

CSMU Suceava evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, `n fieful grup\rii CSMU Craiova, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VII-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.
}intuit\ pe ultimul loc al clasamentului, cu o serie catastrofal\ de [ase `nfr=ngeri `n sase apari]ii pe prima scen\ [i f\r\ nici m\car un set c=[tigat de la startul sezonului, trupa preg\tit\ de Victor Pancu nu `[i poate face planuri prea mari `n privin]a unui succes `n Oltenia, oboseala acumulat\ pe timpul deplas\rii [i trendul ascendent pe care se afl\ jocul gazdelor de ast\zi anunt=ndu-se ni[te dezavantaje majore `n tentativa forma]iei sucevene de a acumula primele puncte de la revenirea `n elita voleiului rom=nesc.
Astfel, dac\ Hu]uleac [i compania au zero pe linie `n majoritatea rublicilor din clasament, CSMU Craiova a str=ns dup\ primele [ase runde o zestre rezonabil\ de cinci puncte, cu dou\ victorii [i patru `nfr=ngeri [i un setaveraj de 7-15. (D.C.)

N Programul etapei a VII-a:

CSM Bucure[ti – Steaua Bucure[ti
Unirea Dej – {tiin]a Baia Mare
CSMU Craiova – CSMU Suceava
Remat Zal\u – Universitatea Cluj
Tomis Constan]a – Dinamo Bucure[ti
VCM T=rgu Neam] – Torpi T=rgu Mure[

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …