Friday , May 17 2024

Voleibalistii suceveni au etapa intermediara

N trupa lui Victor Pancu joac\, ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul forma]iei CSM Bucure[ti, `ntr-un meci cont=nd pentru runda a XIII-a din cadrul Diviziei A1

Echipa local\ de volei CSMU Suceava evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul forma]iei CSM Bucure[ti, `ntr-un meci cont=nd pentru cea de-a doua etap\ a returului Diviziei A1 la volei masculin.
Jocul a r\mas s\ se desf\[oare dup\ amiaz\, chiar dac\ postul de televiziune Digi Sport, de]in\torul drepturilor tv pentru prima divizie, anun]ase ini]ial, pe pagina oficial\ de web c\ inten]ioneaz\ s\ transmit\ `n direct meciul din capital\ cu `ncepere de la orele 13.00. “Noi am discutat at=t cu reprezentan]ii federa]iei, c=t [i cu oficialii celor de la CSM Bucure[ti, iar jocul se va disputa de la orele 17.00, niciuna dintre par]i nefiind anun]at\ de o eventual\ schimbare a orei de disputare a meciului”, a precizat antrenorul celor de la CSMU Suceava, Victor Pancu.
Tehnicanul sucevean nu va putea miza la confruntrarea de ast\zi pe serviciile f\lticeneanului {tefan Lupu, care are meci `n campionatul de cade]i, `n timp ce Andrei Giurc\ nu a f\cut deplasarea al\turi de restul lotului, prezen]a sa la jocul cu CSM Bucure[ti fiind pus\ sub semnul `ntreb\rii din pricina serviciului. “Chiar dac\ ne vom prezenta la Bucure[ti cu o echip\ foarte t=n\r\, noi sper\m s\ juc\m c=t mai bine [i s\ facem o figur\ frumoas\. A[a cum le-am spus juc\torilor [i `naintea meciului cu Steaua, nu avem ce pierde, deci am putea evolua mult mai relaxa]i”, a declarat tehnicianul Victor Pancu.
Cu ocazia partidei de ast\zi, voleibali[tii suceveni se vor re`nt=lni `n calitate de adversari cu fostul lor coleg de echip\, Lucian Hu]uleac, transferat `n aceasta iarna `n curtea celor de la CSM Bucure[ti.
~n meciul tur, bucure[tenii s-au impus la Suceava cu scorul de 3-0 (25-18, 26-24 [i 25-18). (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a XIII-a:

CSMU Craiova – {tiin]a Baia Mare
CSM Bucure[ti – CSMU Suceava
Tomis Constan]a – VCM Piatra Neam] Dinamo Bucure[ti – Steaua Bucure[ti
Remat Zal\u – Unirea Dej
Universitatea Cluj va sta.

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …