Tuesday , April 30 2024

Vezi ce oferta are Reghecampf in Europa, la o echipa proaspat milionara

reghe

Laurenţiu Reghecampf a anuntat ca nu pleaca de la Steaua la finalul sezonului, chiar daca sotia sa, Anamaria Prodan, a dezvaluit ca are oferte de milioane de euro din Ucraina. Presa a aflat ce echipa plina de bani il vrea pe antrenorul stelist.
 
Ziarele din Ucraina scriu ca Reghecampf e dorit la Metalist Harkov, ultima echipa milionara aparuta in Estul Europei, anunta sport.ro.

“Laur poate sa se duca in Ucraina sau in alta parte sa castige un milion pe an sau mai mult, dar nu vrea! El isi doreste sa continue la Steaua”, anunta Anamaria Prodan, sotia antrenorului, saptamana trecuta.

Jurnalistii au aflat acum de unde venea oferta pentru Reghecampf, si au cerut clubului sa comenteze posibila numire a lui Reghecampf la Harkov.

“Avem contract cu Miron Markevici pe 5 ani, nu negociem cu Steaua sau cu antrenorul ei. Sa fiu sincer, nici nu am auzit de el! Scopul nostru e sa ajungem in Liga Campionilor. Daca nu vom reusi asta acum, atunci vom incerca la anul!”, a spus vicepresedintele lui Metalist, citat de fanat.ua.

Metalist Harkov i-a luat fata lui Dinamo Kiev in lupta pentru locul doi in acest sezon, dupa ce anul trecut a incheiat campionatul pe pozitia a treia. Cu 6 etape ramase de jucat, echipa super milionarului Oleksandr Yaroslavski are doua puncte mai mult decat Kievul si anunta o lupta totala pentru intrarea in preliminariile Ligii.

Daca ar ajunge la Harkov, Reghecampf ar antrena una dintre cele mai creative echipe din Est. In lotul lui Metalist sunt 5 brazilieni si 6 argentinieni.

“Sunt telefoane, sigur, asa e cand rezultatele sunt cele pe care ti le doresti. Dar nu ma intereseaza sa plec, vreau sa raman la Steaua” – Laurentiu Reghecampf.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …