Saturday , April 27 2024

Universitatea, victorie lejera `n amicalul cu HC Vaslui

Echipa sucevean\ s-a impus, `n fa]a vasluienilor, cu scorul de 48-27, `ntr-un meci de preg\tire desf\[urat, ieri, la Gura Humorului

~n ciuda plec\rilor masive de juc\tori cu care s-a confruntat `n aceasta var\, Universitatea a avut parte de un debut furibund `n meciurile de preg\tire. Echipa antrenat\ de Stelian Bursuc [I Leonard Bibirig a surclasat ieri, cu scorul de 48-27, divizionara secund\ HC Vaslui, `ntr-un amical desf\[urat la Gura Humorului.
Desf\[urat `ntr-o nota de echilibru, debutul jocului i-a eviden]iat doar pe Mitrea [i Gavriloaia, cele dou\ extreme ale forma]iei sucevene marc=nd de nou\ ori `n primele zece minute ale `nt=lnirii. Odat\ cu trecere timpului Universitatea a trecut `ns\ la cârma jocului, astfel c\ la pauz\, “studen]ii” conduceau la o diferen]\ de 13 goluri, scor 25-12. De[i, pe parcursul reprizei secunde Stelian Bursuc a f\cut schimb\ri în prima garnitur\, echipa sucevean\ a dominat jocul în continuare, c=[tig=nd `n final cu un concludent scor de 48-27.
Universitatea Suceava: Andrei, Spiridon – Mitrea (9 goluri), Gavriloaia (9), C=ntec (8), Pancu (7), Ro[u (5), Acatrinei (4), Schroeder (3), }u]u (2), Bursuc (1).
La finalul celor 60 de minute, antrenorii au convenit ca cele dou\ echipe s\ mai dispute o repriz\ suplimentar\ în care au fost folosi]i juc\torii care au evoluat mai pu]in sau cei care se afl\ în probe. Pentru Universitatea au jucat Dr\ghici, Nedelcu, }ig\na[u, Matei, Zvanciuc, Acatrinei, Cosmin Cobuz – venit în probe de la Piatra Neam] [i Max – un luxemburghez aflat la Suceava în cadrul unui parteneriat între forul handbalistic din Luxemburg [i clubul CS Universitatea.
~n ciuda diferen]ei mari de scor pe care au `nregistrat-o contra Vasluiului, handbali[tii suceveni nu l-au mul]umit pe antrenorul Stelian Bursuc. “Dac\ facem compara]ie cu jocul contra echipei a doua, `n meciul cu Vaslui, ori au fost cu g=ndul acas\ dup\ cantonament, ori sunt obosi]i. Le-am [i atras aten]ia vis-a-vis de evolu]ia de ast\zi pentru c\ au avut prea pu]ine momente bune fa]a de ce le-am cerut. Jocul lor nu a fost destul de concludent pentru mine, iar pentru ei trebuie s\ fie un semnal de alarma. Juc\torii nou-veniti s-au incadrat bine, r\m=ne s\ vedem `n amicalele care urmeaz\ cat de bine vom putea omogeniza echipa”, a declarat tehnicianul Universit\]ii.
Dup\ amicalul de ieri cu HC Vaslui, componen]ii echipei locale de handbal au revenit în Suceava, urmând ca la sfâr[itul s\pt\mânii viitoare s\ participe la Memorialul “Mihai Mironiuc”. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …