Tuesday , May 14 2024

Universitatea II a pierdut la Galati

Universitatea II Suceava a fost `nvins\ ieri, cu scorul de 32-39, pe terenul forma]iei Universitatea Gala]i, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VI-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.
Ajuns\ `n ora[ul de pe malul Dun\rii cu doar o or\ [i jum\tatea `nainte de startul partidei,[i f\r\ a beneficia de aportul vreunui jucator de la prima echip\, gruparea sucevean\ a sc\pat partida din m=n\ `nc\ din prima repriz\, g\l\]enii intr=nd la pauz\ cu un avantaj consistent de opt goluri, scor 20-12.
“Am ajuns la Gala]i cu pu]in timp `nainte de `nceperea meciului [i poate c\ acest aspect a contat `n economia jocului, chiar dac\ trebuie s\ recunosc ca `n mod clar am f\cut o partid\i mai slab\ dec=t `n etapele precedente. Am `nt=lnit [i o forma]ie gazd\ care s-a mobilizat foarte bine, av=nd `n vedere c\ g\l\]enii ocupau penultima pozi]ie `n clasamentul seriei `naintea acestei runde”, a declarat la finalul meciului, antrenorul R\zvan Bernicu.
Golurile echipei sucevene au fost marcate de: Bahan – 14, Ro[u – 5, Tîrzioru – 5, Smeu – 3, Camilar – 3, }ig\na[ – 1 [i Burlacu – 1.
~n etapa urm\toare, Universitea II va primi s=mb\t\, 30 octombrie, vizita forma]iei Politehnica Ia[i. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …