Friday , April 26 2024

Un jucator de la Juventus Torino si-a dat pantalonii jos dupa ce a dat gol (VIDEO)

vucinic

Din ce în ce mai mulţi fotbalişti sunt penalizaţi după ce renunţă la tricou în momentul în care marchează un gol. Cu toate acestea, Mirko Vucinic, jucător al echipei Juventus Torino, a dus această bucurie la un alt nivel, după ce şi dat pantalonii jos, alergând doar în chiloţi pe tot terenul, spre deliciul fanilor din tribune.

Întregul incident a fost filmat şi fotografiat vucinic1de jurnaliştii prezenţi la meci. Mario Vucinic a rămas în chiloţi în faţa a 40.000 de fani, după ce a marcat un gol din penalty împotriva adversarei Pescara, potrivit The Sun.

Cu toate că jucătorul muntenegrean a primit un cartonaş galben, el a mai marcat odată înainte să fie schimbat de Antonio Conte. În urma partidei disputate în cursul zilei de sâmbătă, Juventus se află la 12 puncte în faţa lui Napoli, principala candidată la câştigarea campionatului italian.

Inedita idee a fotbalistului este o premieră în Italia, fiind primul jucător care renunţă la pantaloni şi aleargă în chiloţi, fiind văzut de o zeci de mii de oameni.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …