Friday , April 26 2024

Un angajat BGS, dosar penal pentru violență, după meciul de sâmbătă. Firma de paza, amendata cu 1.000 lei

BGS

Un angajat BGS s-a ales cu dosar penal pentru violență, în urma meciului de sambata seara. Firma de pază a primit și o amendă de 1000 de lei, informează un comunicat al Jandarmeriei.

Firma de pază şi securitate BGS a decis să rezilieze unilateral contractul de prestări servicii încheiat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), începând cu data de 27 octombrie, invocând presiunea mediatică şi reacţia Federaţiei Române de Fotbal, în urma incidentelor petrecute la meciul de fotbal Romania-Ungaria.

Decizia de a rezilia contractul cu FRF vine după ce preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu a declarat că regretă incidentele dintre forţele de ordine şi suporteri de la meciul România – Ungaria şi a acuzat firma de pază de la Arena Naţională de abuzuri la adresa fanilor.

Burleanu a mai spus că la revenirea naţionalei din Finlanda va avea o “discuţie fermă cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securităţii pe Arena Naţională”: “Acest moment a fost picătura care a umplut paharul în ce priveşte Legea 4 şi prevederile ei. Aşa cum am promis suporterilor, în 6 luni vom avea un nou proiect de lege”.

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …