Sunday , May 5 2024

Sucevenii au obtinut trei medalii la Campionatul National de Culturism si Fitness de la Bistrita

Performerul delega]iei sucevene a fost Lucian Ani]a (foto), cel care a devenit campion na]ional `n concursul de bodybuilding clasic, la categoria “plus 180 de centimetri”

Sportivii clubului local Europower Gym Suceava s-au `ntors cu trei medalii de la Campionatul Na]ional de Culturism, Fitness, Bodyfitness [i Bodybuilding, competi]ie ce s-a desf\[urat, la finele s\pt\m=nii trecute, `n Sala Sporturilor din Bistri]a.
Performerul delega]iei sucevene a fost Lucian Ani]a, fostul campion european de juniori reu[ind s\ c=[tige medalia de aur `n cadrul concursului de bodybuilding clasic, la categoria “plus 180 de centimetri”, acolo unde l-a devansat `n finala pe bucure[teanul Alexandru Albulescu.
Zestrea de medalii a clubului Europower Gym a fost completat\ de sportivele Iulia Cr\ciun care a cucerit argintul `n concursul de bodyfitness – 163 de centimetri [i Mihaela Ro[u, care a ocupat locul secund `n concursul de culturism pentru senioare, la categoria 55 de kilograme.
Al]i doi suceveni au urcat pe scena `n concursul de culturism pentru seniori, unde Sorin Raibuh (Europower Gym) [i Petre L\c\tu[u (Power Gym Vatra Dornei) au ocupat locurile 4, respectiv 5, la categoria 80 de kilograme.
“Lucian Ani]a ar fi trebui s\ c=[tige [i concursul open, dar nu [tiu din ce motiv nu a luat aurul [i acolo. De asemenea, Iulia Cr\ciun merita s\ devin\ campioan\ na]ional\, `n vreme ce pe Sorin Raibuh `l vedem undeva pe podium, dar aici arbitrajul ne-a dezavatajat clar”, a precizat [eful delega]iei sucevene, antrenorul Cristi Tcaciuc.
Edi]ia din acest an a Campionatului Na]ional de Culturism, Fitness, Bodyfitness [i Bodybuilding a adunat pe aceia[i scen\ 133 de sportivi din `ntreaga ]ar\, ace[tia arat=ndu-[i formele la 24 de categorii de concurs. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …