Saturday , April 27 2024

Suceveanul Daniel Stanciuc va îmbrăca din vară tricoul campioanei Dinamo

“Transferul la Dinamo ar fi o confirmare a tot ce am făcut până acum, a muncii mele. Ar fi incredibil să muncesc zi de zi cu Xavi Pascual. Ar fi un pas mare, care m-ar ajuta pe toate planurile”, a afirmat Stanciuc în GSP . Interesul lui Dinamo a fost confirmat și de conducerea clubului CSU Suceava, care a precizat că a primit o ofertă de 30.000 de euro pentru handbalistul în vârstă de 19 ani

Talentatul handbalist sucevean Daniel Stanciuc are toate șansele să îmbrace din vară tricoul campioanei Dinamo, anunță Gazeta Sporturilor.

“Transferul la Dinamo ar fi o confirmare a tot ce am făcut până acum, a muncii mele. Ar fi incredibil să muncesc zi de zi cu Xavi Pascual, să mă pregătesc alături de jucătorii incredibili pe care îi are Dinamo. Ar fi un pas mare, care m-ar ajuta pe toate planurile”, a afirmat jucătorul care mai are contract cu CSU Suceava până în 2027.

Ghervan: “Are un potențial fabulos”

Interesul lui Dinamo pentru Stanciuc a fost confirmat și de antrenorul celor de la CSU Suceava, Petru Ghervan, care a precizat că “alb-roșii” a făcut o ofertă de 30.000 de euro pentru handbalistul în vârstă de 19 ani. “Suntem în tratative avansate cu Dinamo pentru transferul lui Daniel. Nu este vorba de bani, noi ne dorim ca băiatul să progreseze și să joace, pentru că are un potențial fabulos. Dacă Dinamo garantează că-l poate ajuta în acest sens, din vară va fi la București. Dacă nu se vor îndeplini condițiile din contract, jucătorul se va întoarce la Suceava”, a declarat Ghervan în GSP.

Titular la națională la doar 19 ani

Daniel Stanciuc a vorbit și despre ultima experiență de la echipa națională de seniori a României, pentru care a marcat trei goluri în “dubla” cu Insulele Feroe.

“Este o senzație specială să joci pentru echipa naăională a României la seniori. Băieții m-au primit foarte bine, ne-am antrenat mult timp împreună, s-au creat și conexiuni de joc. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera din sala Dinamo. Ne-am luat revanșa cu Feroe și abia aștept să jucăm cu Austria, pe care dacă o învingem, ne calificăm la EURO”, a spus Stanciuc.

Decoperit de antrenorul Vasile Boca, Daniel Stanciuc a cucerit cu CSU Suceava două medalii de aur, două de argint și una de bronz la diferite categorii de vârstă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …