Wednesday , March 29 2023

Suceava versus Botoșani, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Campioanele celor două județe se vor întâlni în dublă manșă, pe 17 iunie (turul – la Botoșani) și 24 iunie (returul – la Suceava)

Sorții au decis. Campiona județului Suceava va înfrunta campioana județului Botoșani în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, programat în dublă manșă, pe 17 iunie (turul – la Botoșani) și 24 iunie (returul – la Suceava).

La jumătatea sezonului, în Liga a IV-a suceveană, pe primul loc se află Viitorul Liteni, la egalitate de puncte cu Şomuzul Preutești, urmate la trei lungimi de campioana en-titre Juniorul Suceava.

De partea cealaltă, în județul Botoșani, pe primul loc în Liga a IV-a se află Unirea Curtești, cu 38 de puncte, urmată de FC Sulița, cu 32 de puncte.

AJF Suceava este obligată să comunice către Departamentul de Competiții al FRF, până pe data de 11 iunie, numele echipei calificată la barajul de promovare și să transmită copia Certificatului de Identitate Sportiv (CIS) al acesteia.

La barajul de promovare are dreptul să participe doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a IV-a.

Altfel, în situația în care echipa campioană nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj, deoarece nu deține personalitate juridică și/sau CIS, jocul de baraj în care era repartizată nu se va disputa adversara, dacă îndeplinește condițiile de participare, urmând să fie declarată câștigătoare.

Campioana județului Suceava nu a mai reușit să treacă de baraj din 2018, de la promovarea celor de la Şomuz Fălticeni în Liga a III-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Tricolorii, a doua victorie la rând. 2-1 cu emoții, cu Belarus

Naţionala de fotbal a României a învins marți seară selecţionata Belarus cu scorul de 2-1 …