Tuesday , May 14 2024

Stefan: “Prospetimea si inspiratia jucatorilor mei vor face diferenta in jocul cu Suceava”

N clujenii vor miza `n partida de ast\zi [i pe aportul pivotului Mihai Bu[ecan, care a anun]at c\ va intra `n teren, chiar dac\ nu este complet recuperat dup\ fractura de metatarsian suferit\ `n urm\ cu dou\ s\pt\m=ni.

Antrenorul Universit\]ii Cluj, Constantin {tefan, consider\ c\ inspira]ia si prospe]imei propriilor handbali[ti va face diferen]a `n partida de ast\zi cu Universitatea Suceava. “Ne a[teapt\ un meci foarte greu. Cunosc echipa advers\ [i tehnicianul ei, [i sper s\ facem o partid\ bun\, mai ales c\ juc\m acas\. Prospe]imea [i inspira]ia juc\torilor mei vor face diferen]a la ora jocului”, a declarat {tefan pentru cotidianul Ziua de Cluj.
Tehnicianul mizeaz\ [i pe suportul publicului `n `ncercarea clujenilor de a-[i trece `n cont a patra victorie pe teren propriu din actualul sezon. “Avem nevoie de suportul publicului, care s\ vad\, asemeni jocului cu Târgu-Jiu, o echip\ în cre[tere, ce joac\ de la meci la meci numai la victorie“, a completat {tefan.
Mai mult, handbali[tii ardelenii sunt gata s\ joace [i `ntr-un picior pentru toate cele dou\ puncte din confruntarea cu trupa lui Leonard Bibirig. Cel mai bun exemplu este oferit de pivotul Mihai Bu[ecan, care a anun]at c\ va intra `n teren, chiar dac\ nu este complet recuperat dup\ fractura de metatarsian suferit\ `n urm\ cu dou\ s\pt\m=ni.
“Este un sacrificiu, dar nu foarte mare. Am cerut s\ joc, pentru c\ este un meci greu [i [tiu c\ este nevoie de mine, pentru c\ sunt singurul pivot din echip\. Am stat dou\ s\pt\mâni cu degetul imobilizat, iar de s\pt\mâna asta am reînceput antrenamentele. Sigur c\ piciorul m\ doare, dar nu insuportabil. Antrenorul mi-a spus c\ m\ în]elege dac\ nu intru, dar am spus c\ vreau s\ joc, s\ câ[tig\m [i s\ ne continu\m parcursul bun din ultima vreme”, a declarat Bu[ecan.
Handbalistul a fost completat de tehnicianul Constantin {tefan. “Bu[ecan î[i dore[te s\ joace. Sper s\ îl aducem la o form\ sportiv\ de 60-70%. S-a sim]it lipsa lui la Bra[ov, unde am f\cut improviza]ii pe postul s\u, dar chiar [i a[a am c=[tigat. Sper s\ strâng\ din din]i [i s\ ne ajute cu Suceava“, a precizat {tefan.
~n patru jocuri disputate `n actualul sezon, pivotul Mihai Bu[ecan a marcat 13 goluri pentru echipa clujean\. P=n\ `n acest moment, ardelenii au c=[tigat toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu `n actualul sezon: 33-29 cu CSM Bucure[ti, 27-25 cu Steaua Bucure[ti [i 35-22 cu Pandurii T=rgu Jiu.
Partida dintre “U” Transilvania [i Universitatea Suceava, cont=nd pentru etapa a VII-a a Ligii Na]ionale, este programat\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, `n sala “Horia Demian” din Cluj. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …