Sunday , April 28 2024

Steaua, infranta in deplasare la Brasov cu 3-1

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia FC Braşov, în ultimul meci al turului Ligii I (etapa a XVII-a), în care arbitrul Marius Avram a dictat patru lovituri de pedeapsă.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Batin ’15 din penalti, Păun ’61 şi Buga ’85 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Rusescu, în minutul 24, din penalti.

1-0: Batin a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marius Avram pentru un fault în careu comis de Chiricheş asupra lui Buga.

1-1: Bruno Madeira l-a faultat în careu pe Rusescu şi atacantul stelist a transformat penaltiul dictat de Marius Avram.

2-1: Batin a şutat de la 16 metri lateral stânga, Tătăruşanu a respins, dar Păun a urmărit balonul şi a readus-o pe FC Braşov în avantaj.

În minutul 80, Rusescu a ratat o lovitură de pedeapsă şutând peste poartă, după ce Marius Avram a penalizat o intrare a lui Cristi Ionescu asupra lui Adi Popa.

3-1: Buga a transformat penaltiul acordat pentru un fault comis de Gardoş asupra lui Batin.

FC Braşov: Mutu – Velayos, Machado, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu – Nuno Viveiros (Brata ’83), Mateiu, Bruno Madeira, I. Popa (Păun ’52) – Buga, Batin (Tameş ’87). Antrenor: Adrian Szabo.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Martinovici (Adi Rocha ’77), Gardoş, Chiricheş, Pârvulescu – Bourceanu, Prepeliţă (Pintilii ’46) – Chipciu, Rusescu, Tănase – M. Costea (Ad. Popa ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Bruno Madeira ’23, Mateiu ’44, Păun ’62, Cr. Ionescu ’77 / Chiricheş ’15, Chipciu ’37, Gardoş ’41.

Arbitri: Marius Avram (central) – Cristian Nica, Marius Nicoară (asistenţi) – Mihai Ene (rezervă).

Observatori: Vasile Curt, Mircea Dancu.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, dintre care 1.000 de fani stelişti.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …