Thursday , September 29 2022

Steaua s-a stins in repriza a doua. Final: 3-1 (3-2) pentru Chelsea

Steaua a pierdut cu 1-3 returul cu Chelsea, din optimile Ligii Europa şi părăseşte competiţia, cu scorul general de 2-3.

Min. 90^3 Finalul meciului, Chelsea – Steaua 3-1. Roş-albaştrii părăsesc Liga Europa cu capul sus. Au fost eliminaţi de campioana Europei cu scorul de 2-3.

Min. 90 Meciul a fost prelungit cu trei minute.

Min. 86 Penalty pentru Chelsea! Torres a ratat, trimiţând în bară!

Min. 82 Latovlevici şutează puternic, din afara careului, dar Petr Cech prinde mingea. Reghecampf îl scoate din joc pe Râpă, iar în locul său e introdus Adi Rocha.

Min. 79 Tănase este înlocuit de Leandro Tatu. Între timp, la poarta Stelei este un festival de ratări. Torres a şutat din 14 metri, puţin pe lângă poartă.

Min. 77 Oscar putea să pecetluiască soarta calificării. El a avut şansa înscrierii golului de 4-1, însă mingea trimisă de el în diagonală a trecut pe lângă poartă.

Min. 76 Steaua nu a mai avut nicio acţiune periculoasă la poarta lui Chelsea de când a primit golul de 3-1.

Min. 71 GOL Chelsea! Fernando Torres a marcat pentru 3-1. Eden Hazard a sărit peste o minge pasată din dreapta, balonul a ajuns la Torres, care l-a driblat pe Szukala şi l-a învins pe Tătăruşanu, cu un şut la colţul lung. Chelsea – Steaua 3-1!

Min. 69 Chipciu a avut posibilitatea de ascăpa singur cu Petr Cech, dar a fost prins din urmă de un jucător al lui Chelsea şi deposedat!

Min. 64 Şut David Luiz, din lovitură liberă de la 30 de metri, Tărăuşanu reţine fără probleme!

Min. 61 Chipciu are o şansă bună de a egala, dar şutul său e scos de sub bară de Petr Cech!

Min. 58 GOL Chelsea! John Terry a marcat cu capul, la colţul scurt, după o lovitură liberă! Chelsea – Steaua 2-1!

Min. 55 Ocazie mare pentru Steaua, dar Bourceanu ratează şutul. Mijlocaşul nostru se afla în poziţie bună, în centrul careului advers.

Min. 53 Azpilicueta centrează prin spatele porţii noastre. Englezii nu au avut nicio acţiune periculoasă în această repriză.

Min. 51Atmosfera este impresionantă pe Stamford Bridge. Din peste 5.000 mii de piepturi se strigă cu putere “România! România!”.

Min. 49 Roş-albaştrii au început curajos partea secundă şi sunt activi în terenul lui Chelsea. Bourceanu primeşte totuşi primul cartonaş galben al meciului, pentru un fault la centrul terenului.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 45^1 Steaua marchează după ce a avut trei cornere consecutive la poarta lui Chelsea! Chiricheş a trimis printr-o pădure de jucători sub bară şi l-a învins pe Cech! Chelsea – Steaua 1-1!

Min. 44 Adi Popa a speculat o greşeală a lui David Luiz şi a pătruns periculos pe dreapta, însă centrarea sa a fost respinsă în corner.

Min. 40 Tătăruşanu are din nou o intervenţie excepţională! Eden Hazard a trecut uşor printre fundaşii noştri şi a şutat de la 16 metri, dar portarul Stelei s-a opus golului!

Min. 37 Chelsea este în continuare insistentă şi pune presiune la poarta noastră. Torres a şutat puternic, pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 34 GOL Chelsea! Mata este letal la o combinaţie cu Ramires! Juan Mata a iniţiat acţiunea de atac, iar încrucişarea sa de pase cu Ramires l-a adus faţă în faţă cu Tătăruşanu, trimiţând printre picioarele acestuia, în plasă. Chelsea – Steaua 1-0.

Min. 31 Chelsea combină mult în preajma careului nostru, dar londonezii nu găsesc spaţii de pătrundere. Defensiva noastră este organizată excelent, iar “dublajul” funcţionează foarte bine.

Min. 28 Meciul s-a mai calmat, după ce a fost întrerupt câteva zeci de secunde, din cauza unei accidentări a lui Azpilicueta.

Min. 23 Paradă formidabilă a lui Tătăruşanu, la şutul lui John Obi Mikel, de la 18 metri! Tot nigerianul a şutat, însă peste poartă, după lovitura de colţ ce a urmat intervenţiei portarului nostru.

Min. 21 Susţinuţi cu frenezie de fanii din tribune, care scandează neîntrerupt “Steaua!” şi “România!”, steliştii domină în aceste momente. Tănase a şutat periculos de la marginea careului, dar Cech a prins mingea.

Min. 18 Meciul a fost întrerupt câteva secunde, după ce un suporter al lui Chelsea a intrat pe gazon. El a traversat terenul şi a mers în zona unde sunt suporterii Stelei, pentru a-i provoca. Stewarzii au repus lucrurile pe făgaşul lor normal.

Min. 17 Fază frumoasă de atac a Stelei. Bourceanu încearcă să îl surprindă Petr Cech cu un şut de la peste 30 de metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 16 Lovitură liberă pentru Chelsea, de la 30 de metri de poarta noastră. Şutul lui Mata a fost prins de Tătăruşanu.

Min. 13 Raul Rusescu ratează o ocazie uriaşă! El a fost lansat excelent de Chpciu, a scăpat singur cu Petr Cech, dar şutul a fost respins în corner de portarul lui Chelsea!

Min. 11 Chelsea începe să pună presiune pe careul nostru. O periculoasă acţiune construită de londonezi se sfârşeşte cu şutul în blocaj al lui John Obi Mikel.

Min. 7 Chelsea a aglomerat zona de la mijlocul terenului, iar şansa Stelei de a pătrunde spre poarta lui Petr Cech o reprezintă în momentul de faţă doar lansările în adâncime.

Min. 5 Steliştii fac un presing foarte avansat, iar jucătorii lui Chelsea sunt obligaţi în mai multe rânduri să trimită mingea la propriul portar.

Min. 3 Chelsea duce balonul până în preajma careului nostru, dar centrarea lui Mata trece prin spatele porţii lui Tătăruşanu.

Min. 2 Atmosfera din tribune este animată de suporterii Stelei, care sunt în număr de peste 5.000. Fondul sonor este dominat de galeria noastră.

Min. 1 A început partida de pe Stamford Bridge. Steaua a avut lovitura de începere.

Formaţiile de start:

Steaua: Tătăruşanu – Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu.

Chelsea: Chelsea: Cech – Azpilicueta, Terry, Luiz, Cole – Ramires, Mikel – Oscar, Mata, Hazard – Torres. (rtv.net)

 

Vezi si

20 de tineri de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se alătură proiectului ”Rugby pentru toți”

Aceștia se vor bucura de toate beneficiile celorlalți tineri din program, și anume ateliere de …