Monday , April 29 2024

Steaua a scapat de adversarii dificili. Vezi pe cine poate intalni in play-off!

steaua-latovlevici

In play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua poate întâlni doar echipe cotate mult sub formaţia lui Reghecampf. ”Ros-albaştrii” au scăpat de Dinamo Zagreb, după ce APOEL Nicosia a ratat calificarea în ultimul tur preliminar, fiind eliminată de Maribor, scrie prosport.ro.

Steaua are noroc nu numai pe teren, ci şi în ceea ce priveşte calculele calificării în grupele Ligii Campionilor. După rezultatele de aseară din turul III al Ligii Campionilor, ”roş-albaştrii” au scăpat de cel mai greu potenţial adversar din play-off-ul celei mai dificile competiţii intercluburi din Europa! Eliminată de campioana Sloveniei, Maribor, APOEL Nicosia a eliberat un loc în urna capilor de serie, astfel că Dinamo Zagreb a ”promovat” în această urnă, lăsând Steaua în compania unor adversari mai slabi, precum Legia Varşovia sau Şahtior Karagandy.

Steaua a scăpat şi de Partizan Belgrad. Campioana Serbie a fost eliminată de Ludogoreţ, după ce bulgarii s-au impus cu 2-1 în tur şi 1-0 la Belgrad. Steaua le poate întâlni pe Maribor (Slovenia), Legia Varşovia (Polonia), Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) , Austria Viena (Austria) sau Şahtior Karagandy  (Kazahstan).

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …