Wednesday , May 1 2024

Sporting şi Bucovina Rădăuţi se înfruntă astăzi pe Areni, în primul duel sucevean din Liga III-a

Liga 3. Sporting

Cele două formaţii se vor întâlni de la ora 17.00, într-un meci contând pentru etapa a V-a din cadrul sezonului regulat u “Ne dorim cu orice preţ victoria. Este timpul să luăm şi noi cele trei puncte”, anunţă gazdele de la Sporting.  “Sper să ne întoarcem cu puncte. Jucăm în deplasare şi orice punct luat este bun luat”, a declarat managerul rădăuţenilor, Manuel Costache u FC Pojorâta joacă mâine

Etapa a V-a a Ligii a III-a programează şi primul duel sucevean din sezonul regulat, Sporting urmând să primească astăzi, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Areni, replica celor de la Bucovina Rădăuţi.
Intâlnirea se anunţă una de care pe care, în condiţiile în care niciuna dintre formaţii nu a cunoscut încă gustul victoriei în actuala ediţie de campionat, Sporting şi Bucovina fiind colege de suferinţă în subsolul clasamentului, cu două respectiv un punct acumulat în trei partide.
Mult mai siguri de câştigarea celor trei puncte sunt cei de la Sporting, care au anunţat prin vocea managerului Ciprian Anton că a venit vremea să bifeze primul succes stagională. “Ne dorim cu orice preţ victoria. Va fi un derby judeţean, în care oaspeţii de la Rădăuţi vor încerca pe Areni să şteargă ruşinea din etapa precedentă. Sunt sigur că vom asista la un meci tare, dar cred că este timpul să luăm şi noi cele trei puncte”, a spus Ciprian Anton, managerul clubului Sporting.
De partea cealaltă, rădăuţenii vin pe Areni cu orgoliul rănit şi cu gândul de şterge impresia lăsată în etapa trecută la Paşcani. “Sper să spălăm ruşinea de săptămâna trecută, să facem un meci bun cu Sporting şi să ne întoarcem cu puncte. Jucăm în deplasare şi orice punct luat este bun luat. Va fi însă greu pentru că întâlnim o echipă bună, care are în componenţă destul de mulţi jucători cu experienţă”, a declarat Manuel Costache, managerul clubului Bucovina Rădăuţi.
Meciul de astăzi de pe stadionul Areni va fi condus de o brigadă de arbitri formată din centralul Claudiu Stef, ajutat la cele două tuşe de Balint Albu şi Andra Tănăsuc, toţi trei din Târgu Mureş.
Cele două formaţii nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea partidei de astăzi de pe Areni. În ediţia precedentă de campionat, Sporting Suceava şi Bucovina Rădăuţi şi-au împărţit victoriile, câştig de cauză având de fiecare dată formaţia gazdă, cu scorul de 1-0.
Programul etapei a V-a:
FCM Dorohoi – Kosarom Paşcani
CSM Moineşti – Ceahlăul II Piatra Neamţ
Aerostar Bacău – Petrotub Roman
Sporting Suceava – Bucovina Rădăuţi
FC Pojorâta – Stiinţa Miroslava (mâine)
Cetatea Târgu Neamţ va sta în această rundă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …