Saturday , April 27 2024

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells

Sorana Cîrstea a obținut calificarea în faza optimilor la Indian Wells, după ce a trecut în două seturi de Bernarda Pera, scor 6-3, 6-1. Românca a avut un joc clar cap-coadă, controlându-și adversara pe tot parcursul partidei. Cele două nu se mai întâlniseră până acum în circuit.

Sorana Cîrstea (83 WTA) a trecut într-o oră și 9 minute de Bernarda Pera (43 WTA). Sorana a închis primul set în 39 de minute, profitând de greșelile adversarei, mai ales la serviciu. În al doilea set Sorana a intrat și mai hotărâtă, și-a obosit adversara și a închis după alte 30 de minute.

În optimile turneului din California, supranumit „al cincilea Slam”, Sorana o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Leylah Fernandez (49 WTA) și Caroline Garcia (5 WTA).

Cu această victorie, Sorana și-a asigurat un cec în valoare de 96.955 de dolari și 120 de puncte în ierarhia WTA de simplu.

Indian Wells se desfășoară în perioada 6-19 martie, pe hard, iar pe cele două tablouri principale s-au aflat la start câte 96 de jucători. Competiția oferă câte 8.800.000 de dolari la masculin și la feminin. Campioni en-titre sunt Taylor Fritz și Iga Swiatek.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …