Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni și Foresta se înfruntă în primul derby sucevean al sezonului

Cele două formații se întâlnesc mâine, de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, într-un meci din cadrul etapei a IV-a a Ligii a III-a  

Şomuz Fălticeni și Foresta se înfruntă mâine, de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în primul derby sucevean programat în actuala ediție de campionat a Ligii a III-a.

Cu victorii pe linie de la startul sezonului și fără gol primit, gruparea fălticeneană vrea să obțină primul succes din istoria confruntărilor directe cu Foresta. “Abordăm meciul cu tot lotul valid și nu avem nimic în plan decât victoria. Suntem în formă maximă și un egal sâmbătă ar însemna un semieșec pentru noi. Doar cu trei puncte ne-am apropia de îndeplinirea obiectivului propus: acela de a termina sezonul pe unul dintre primele două locuri în clasamentul seriei noastre”, a declarat directorul sportiv al Şomuzului, Iulian Darabă.

De partea cealaltă, trupa pregătită de Dorin Goian merge la Fălticeni cu gândul la un rezultat pozitiv. “Venim după o pauză de două săptămâni care nu ne-a picat tocmai bine, dar asta este situația. Trăim niște vremuri ciudate în fotbal, la care trebuie să ne adaptăm. Sâmbătă ne așteaptă un joc greu, împotriva unei echipe care a pornit bine în campionat, cu trei victorii fără gol primit în trei meciuri, dar sper să ne facem jocul și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Fălticeni”, a declarat Dorin Goian, care nu va putea miza mâine pe juniorul Fărcășan și mijlocașul Ungurianu, ultimul fiind suspect de ruptură a ligamentelor încrucișate. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …