Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni forțează calificarea în Turul IV al Cupei României

In Turul III al competiției, echipa antrenată de Iulian Ionesi va înfrunta miercuri, de la ora 17.30, pe teren propriu, formația Şomuz Fălticeni

Şomuz Fălticeni înfruntă miercuri, de la ora 17.30, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, formația Dante Botoșani, într-un meci eliminatoriu ce contează pentru Turul III din Cupa României.

“Urmează o săptămână grea pentru noi, iar jucătorii trebuie să conștietizeze importanța meciului. Sper să reușim calificarea în Turul IV al Cupei României”, a declarat antrenorul echipei fălticenene, Iulian Ionesi, care nu va putea miza în meciul de astăzi pe Puianu și Julei, ambii fiind accidentați.

Şomuz Fălticeni s-a calificat în Turul III al Cupei României, după ce a eliminat până acum formațiile Juniorul Suceava (scor 3-2) și Bucovina Rădăuți (scor 3-0). De partea cealaltă, Dante a trecut în turul precedent de Foresta (scor 3-1).

Programul meciurilor din Turul III:

Şomuz Fălticeni Dante Botoșani
Hușana Huși Ştiința Miroslava
CSM Focșani Aerostar Bacău
Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați
Metalul Buzău FC Buzău
CS Năvodari Unirea Constanța
SC Popești-Leordeni Unirea Slobozia
Recolta Gheorghe Doja – Agricola Borcea
Progresul Spartac – Concordia Chiajna
CS Tunari – FC Metaloglobus
CSO Plopeni – Petrolul Ploiești
SR Municipal Brașov FC Brașov
Voința Stremț CSC Şelimbăr
FC Pucioasa – Unirea Bascov
Sporting Roșiori CSM Slatina
ACSO Filiași Vedița Colonești
Pandurii Lignitul – Viitorul Pandurii
Jiul Petroșani CS Hunedoara
Progresul Ezeriș CSM Reșița
Avântul Periam – FC Ripensia
Crișul Chișineu Criș Şoimii Lipova
FC Odorheiu Secuiesc – Unirea Ungheni
Sănătatea Cluj Universitatea Cluj
Gloria Bistrița Unirea Dej
CA Oradea – SCM Zalău
ACS Comuna Recea – Minaur Baia Mare

Ce persoane pot intra la meci

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sănătății și Federația Română de Fotbal, la meciul de astăzi dintre Şomuz Fălticeni și Dante Botoșani pot participa:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății.

Turul IV al Cupei României, ultimul înainte de intarea în competiție a echipelor de Liga I, este programat pe 8 septembrie. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …