Saturday , October 1 2022

Şomuz Fălticeni arată poftă de gol în amicale

Echipa antrenată de Geo Stanca și Iulian Darabă a bifat a victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus ieri, pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 8-3, la sfârșitul unui meci desfășurat pe parcursul a trei reprize a câte 40 de minute 

ACS Şomuz Fălticeni arată o mare poftă de gol în amicale. Echipa antrenată de Geo Stanca și Iulian Darabă și-a trecut în cont a victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus ieri, pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 8-3 (4-0, 1-2, 3-1), la sfârșitul unui meci desfășurat pe parcursul a trei reprize a câte 40 de minute.

Gruparea fălticeneană a marcat în amicalul de ieri prin Damian (3), Luchin (2), G. Tomescu (2) și Fl. Ailenei

Şomuz: A. Pascal – Neagoe, Fl. Ailenei, Kuruc, Coștiugă – Damian, Mircescu, Mreană, Julei – Tomescu, Luchian. Pe parcurs, Geo Stanca a rulat tot lotul deplasat la Suceava, în care s-au regăsit și câțiva jucători veniți în probe de la Şcoala Militară de Jandarmi Fălticeni.

Gruparea fălticeneană se va întoarce pe terenul sintetic de la LPS Suceava sâmbăta viitoare, pentru un joc amical în compania Forestei.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …