Friday , April 9 2021

Şomuz Fălticeni a trecut ultimul test înainte de reluarea Ligii a III-a

Echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus vineri, în fața maramureșenilor de la Progresul Şomcuța Mare, cu scorul de 2-1, într-un meci amical disputat la Dej. Golurile fălticenenilor au fost marcate de Tchassen și Forizs

Şomuz Fălticeni a încheiat seria amicalelor cu o victorie, scor 2-1, obținută vineri, în fața maramureșenilor de la Progresul Şomcuța Mare (locul 8 în Seria a X-a a Ligii a III-a), într-un meci disputat pe terenul sintetic al bazei sportive „Iclod” din Dej.

Aflată la final de cantonament, echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus prin două golurile marcate în ultimul sfert de oră de camerunezul Tchassen și Forizs.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Njindja, Forizs, Toukam, Chiseliță, Polifron, Săhlean, Tănăsoiu, Balde, Ricciulli, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Camara, Julei, Pașcu, Cazacu, Tchassen și Nistor.

A fost al zecelea și ultimul amical disputat de gruparea fălticeneană în intersezon, după cele cu LPS Suceava (1-0), FC Botoșani U19 (2-0), Bucovina Rădăuți (0-1 și 1-1), FK Miercurea Ciuc (2-6), Aerostar Bacău (2-3), Petrolul Ploiești (0-5), Viitorul Cluj (4-1) și Universitatea Cluj U19 (4-0).

Aflată pe locul 5 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la cinci puncte de locurile de play-off, Şomuz Fălticeni va relua campionatul pe data de 13 martie, cu un meci pe terenul celor de la Sporting Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU din Suceava și LPS Suceava luptă pentru calificarea la turneul final

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Obcini găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni …