Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a pierdut categoric la Piatra Neamț

Echipa antrenată de Daniel Stoica a fost învinsă sâmbătă, pe terenul Ceahlăului, cu scorul de 0-3, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii a III-a

Şomuz Fălticeni a ieșit din lupta pentru locurile de play-off, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 0-3, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii a III-a.

Gruparea nemțeană a deschis scorul prin Mateiciuc, care a înscris în poarta fostei sale echipe încă din minutul 13 al întâlnirii.

Trupa antrenată de Daniel Stoica a replicat prin Julei, dar șutul căpitanului fălticenenilor a fost respins de Cîmpianu.

Pe contre, Pîntea a dublat avantajul gazdelor în minutul 28, după o incursiune a lui Mateiciuc.

Același Pîntea avea să ducă scorul la 3-0 în minutul 49, după ce în prealabil a nimerit bara cu un șut din lovitură liberă.

Şomuz a avut șansa golului de onoare prin Ricciulli, care a trimis cu capul peste poartă și Forizs, a cărui execuție din fază fixă a fost respinsă de sub transversală.

Ceahlăul – Şomuz s-a terminat 3-0, iar echipa fălticeneană s-a îndepărtat la șase puncte de locurile calificabile în play-off.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Robciuc, Ricciulli, Polifron, Munir, Săhlean, Njindja, Dohotariu, Forizs, Julei, Enciu. Au mai intrat: Tchassem, Nistor și Tănăsoiu.

În runda viitoare, Şomuz va primi sâmbătă, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, vizita Bucovinei Rădăuți. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …