Thursday , July 7 2022

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID: “Am venit cu sufletul deschis. Sfatul meu este să îl faceți și voi”

Simona Halep s-a vaccinat astăzi anti-COVID la Instititul Cantacuzino. Sportiva  beneficiază de faptul că Guvernul a modificat legislația în așa fel încât și sportivii din loturi naționale sau olimpice se pot vaccina în Etapa a II-a, iar Simona ne va reprezenta la Olimpiada de la Tokyo.

„Sunt bine, am avut un pic de emoții. Îmi doream, dar bineînțeles că au fost emoții. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac. Este bine pentru noi, pentru sănătate. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Am primit și flori, mă bucur că am venit aici, s-au ocupat foarte bine. Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță cu acest vaccin. O să încerc să mă protejez cât pot de mult. Sper să nu am niciodată reacții adverse. Dacă este singura modalitate să scăpam de această pandemie, este un lucru potrivit să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Sfatul meu este să facem vaccinul”, a spus Simona după ce s-a vaccinat.

Simona Halep a fost infectată cu noul coronavirus la finalul anului trecut. A mărturisit că a avut simptome medii, dar a trecut cu bine peste această boală. Ea le-a mulțumit ulterior medicilor de la „Matei Balș”, care au ajutat-o să treacă cu bine.

 

Vezi si

Primarul Lungu se declară partizanul fuziunii echipelor de fotbal Foresta și Juniorul

Primarul Sucevei consideră că valorificarea potențialului fotbalistic local nu trebuie să fie ratată. Ca atare, …