Friday , April 26 2024

Simona Halep s-a calificat in turul III la Australian Open, dupa o victorie clara cu Bouchard

Simona Halep a obtinut calificarea in turul III de la Australian Open dupa ce a obtinut o victorie categorica in duelul cu Eugenie Bouchard.halep


Numarul 1 WTA s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2, si se gandeste deja la duelul din runda urmatoare.
Halep nu a avut probleme in fata canadicencei care, in urma cu 4 ani, ii refuza o finala de vis la Wimbledon, reusind sa castige fara a face risipa de efort.
Genie Bouchard a aratat inca o data de ce s-a prabusit in ierarhia feminina, ea fiind doar o umbra a jucatoarei care uimea lumea tenisului in urma cu patru ani.
Lipsita de concentrare si gresind enorm de mult, canadianca nu a putut fi decat partener pentru un antrenament in ritm de joc pentru Simona.
In ceea ce o priveste pe romanca, ea a aratat ca a trecut cu bine peste accidentarea din partida cu Destanee Aiava, din turul I.
Pentru Simona Halep urmeaza in turul III un duel care este abordabil, contra unei adversare ce in mod normal nu ii poate pune mari probleme, este vorba despre americanca Lauren Davis. Meciul va avea loc sambata dimineta, la o ora care nu a fost stabilita inca. (Ziare.com)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …