Saturday , April 27 2024

Simona Halep a petrecut la aniversarea cumnatei, în așteptarea deciziei în cazul de dopaj

Suspendată pentru dopaj de la US Open 2022 și audiată la finalul lunii iunie, Simona Halep ar  trebui să-și afle verdictul în jurul datei de 13 iulie, însă situația incertă se poate prelungi.Până să știe care va fi pedeapsa dictată împotriva ei, Simona Halep a avut motiv de sărbătoare în familie.

Luminița, soția fratelui ei, a împlinit 31 de ani, iar Halep i-a fost alături. Lumy este tot machidoancă și are doi copii cu Nicolae, fratele mai mare al Simonei. Cele două sunt în relații foarte apropiate.

Simona așteaptă cu înfrigurare verdictul tribunalului Sport Resolutions, care ar putea dicta o suspendare între doi și patru ani, împotriva ei.

“Tribunalul Sport Resolutions trebuie să emită decizia în 14 zile de la data audierii Simonei, dar există și posibilitatea extinderii acestui termen în condiții excepționale! De ce? Pentru că, un caz care este complex, care are foarte multe probe, în care au fost audiați foarte mulți martori”, a spus Gabriela Andreiașu, director al Agenției Naționale Anti-Doping, singura româncă prezentă la audierile de la Londra. “Probele aduse de experții ambelor părți, Simona și Agenția de Integritate a Tenisului, impun o documentare profundă și o analiză a documentelor pe care le-au depus părțile, ITIA și Simona Halep”, a mai spus aceasta.

ziare.com

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …