Tuesday , May 17 2022

Sharapova a fost amendata si risca inchisoarea pentru ca a promovat un proiect imobiliar ilegal in India

sharapova india

Maria Sharapova nu scapă de problemele cu legea. Deocamdată, a fost amendată în procesul de înșelăciune din care face parte din cauza asocierii cu dezvoltatorul imobiliar care trebuia să termine în 2016 un complex rezidențial care poartă numele jucătoarei de tenis. Sportiva din Rusia riscă să ajungă chiar la închisoare, în funcție de decizia finală a instanței în cazul de înșelăciune în care este implicată.

“Starul tenisului a primit o amendă pentru înșelăciune și conspirație criminală din partea Poliției din Delhi, după decizia unei instanțe locale”, a anunțat poliția indiană, luni, după cum anunță portalul China Daily.

Bhawana Agarwal este cetăţeanul indian care a trimis în instanţă firma imobiliară Homestead, care nu ar fi avut licență pentru construirea unui complex rezidențial de lux numit “Ace by Sharapova”.

Cel care a înaintat plângerea susține că a plătit 70.000 de euro pentru un apartament în respectivul complex de locuinţe, iar Sharapova este inclusă şi ea în petiţie. Dezvoltatorul imobiliar ar fi trebuit să termine proiectul în 2016, dar nu l-a mai construit.

“Trebuia să se asigure de legalitatea proiectului pe care l-a promovat, așa spune legea. Nu doar a promovat într-o formă agresivă acțiunile frauduloase ale celor acuzați, ci a sprijinit totul de formă publică”, a declarat avocatul acuzării, care a precizat și că, în 2013, Sharapova a călătorit “de două sau trei ori în India pentru a face cunoștință cu posibili cumpărători”.

digisport.ro

Vezi si

Sporting Poieni Solca a câștigat Seria I a Ligii a V-a

Sporting Poieni Solca a devenit campioană în Seria I a Ligii a V-a, după ce …