Wednesday , February 8 2023

Scandal la Europene: Românii, descalificaţi după ce au cucerit argintul la canoe

caiac-canoe

România a cucerit sâmbătă o medalie de argint în prima zi a finalelor la Campionatele Europene de kaiac canoe de la Brandenburg (Germania), însă cei patru componenţi ai ambarcaţiunii de canoe 4 (1.000 metri) nu s-au putut bucura de rezultatul lor din cauză că au fost decalificaţi, potrivit ProSport.ro.

La câteva minute după cursă a venit însă lovitura. Românii au fost descalificaţi pe motiv că s-au apropiat prea mult de culoarul alăturat! Competiţia s-a desfăşurat pe o vreme destul de capricioasă, cu un vânt puternic care i-a incomodat pe participanţi. „Motivul pentru care am fost descalificaţi este că ne-am născut în România!“, a declarat Condrat pentru ProSport.

„Am fost descalificaţi de un arbitru care a anunţat la finalul cursei că am mers strâmb. Nu am fost însă singurii. Din cauza condiţiilor meteorologice şi a organizării, mai toţi au avut probleme. Dar asta este când eşti român“, a comentat şi Florin Comănici. „Am trecut de la agonie la extaz. Sunt incapabil să spun ceva“, a punctat şi Gabriel Gheoca.

 

 

Vezi si

Juniorul Suceava s-a clasat pe locul 4 la Brașov Indoor Cup

Grupa de 2011, pregătită de Ovidiu Vranău, a ratat de puțin podiumul, după ce a …