Tuesday , April 30 2024

Sansa-minune de recuperare pentru Mihaita Nesu

Drama prin care trece de un an şi jumătate Mihai Neşu a zguduit lumea fotbalului. Imobilizat într-un scaun cu rotile, fostul fotbalist pare să aibă o şansă imensă la recuperare. Cel puţin asta susţine Liviu Bătineanu, medicul lui Dinamo, care anunţă un tratament-minune.

Liviu Bătineanu a declarat că dramaticul caz al lui Mihai Neşu este, de fapt, unul care ar trebui să ia o întorsură fericită.

“Am intervenit în cazuri de toate felurile: tăieri cu plugul, cu coasa, lovituri de copite, naşteri, nici nu mai ştiu prin câte am trecut. Nu m-am pierdut însă niciodată cu firea ca atunci când Alexa, în urmă cu nouă ani, parcă în 2003, a căzut fix în cap. Jucam cu Metalurg Liepajas, iar eu eram pregătit de ce era mai rău. Putea păţi exact ca Neşu. Numai că n-a avut absolut nimic. A mers la spital, i s-au făcut analizele şi totul a fost OK. Aşa sunt destinele…”, a spus Liviu Bătineanu pentru Ring.

În privinţa lui Mihai Neşu, medicul lui Dinamo, are o teorie menită să îi dea speranţe fostului fotbalist, chiar în pragul Crăciunului.

“Neşu n-a avut, din păcate, aceeaşi soartă. Şi pentru că a venit vorba, vreau să precizez că, după cât am citit din media, la gravitatea accidentării pe care a suferit-o, performanţele la care a ajuns acum sunt uimitoare. Ţineţi minte ce vă spun. Mihai are să-şi revină. Sunt semne că se poate recupera, iar acest caz va fi un exemplu pentru medicina recuperatorie…”, a spus Liviu Bătineanu.

Mihai Neşu este imobilizat într-un scaun cu rotile după ce s-a accidendat la coloana vertebrală în urmă cu un an şi jumătate, la un antrenament al echipei olandeze FC Utrecht. Neşu a urmat pentru câteva luni un tratament inovator la o clinică din California (SUA), dar rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …