Saturday , April 27 2024

Regim ÎNCHIS de detenţie pentru MM Stoica, Gica Popescu şi Copos

copos-stoica-popescu

Mihai Stoica, George Copos şi Gică Popescu vor face puşcărie în regim închis. Între timp, colegii lor de la Poarta Albă, Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali au ieşit şi ei din carantină şi aşteaptă să vadă unde vor fi închişi.

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos au încheiat perioada de carantină de la Penitenciarul Rahova şi o comisie din cadrul închisorii a stabilit, marţi, că aceştia îşi vor efectua pedepsele în regim închis, întrucât au primit sentinţe cu peste trei ani de închisoare.

Rămâne, însă, de văzut dacă ei vor mai rămâne la Rahova sau vor fi mutaţi la alt penitenciar, cel mai probabil la Jilava.

Deşi înainte de a fi condamnaţi s-au grăbit să-şi mute domiciliile în Constanţa pentru a putea fi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde se află şi Gigi Becali, Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea riscă să nu poată rămâne însă în penitenciarul din judeţul Constanţa. Cei trei nu şi-au aflat, încă, regimul de detenţie, o comisie urmând să se întâlnească zilele următoare în acest scop.

Având în vedere faptul că ei au, însă, pedepse mai mari de trei ani, cel mai probabil vor fi încarceraţi în regim închis şi, în consecinţă, ar urma să fie mutaţi într-o altă închisoare, deoarece Penitenciarul de la Poarta Albă nu are decît regim semideschis şi deschis. Primele variante pentru cei trei ar fi penitenciarele din Slobozia şi Tulcea.

 

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …