Friday , May 17 2024

Rapidul se desparte de fraţii Plămadă

Rapid - Florin Plamada

Celor doi le-a expirat împrumutul pe Areni şi se vor întoarce din această iarnă la FC Botoşani.Rămaşi cu doar 19 jucători în lot, “ceferiştii” şi-ar dori să facă patru transferuri în intersezon. “Avem o lista cu jucători pe care ni-i dorim şi am purtat câteva discuţii, dar totul depinde de banii pe care îi vom avea. Oricărui jucător care vine trebuie să îi dai ceva când semnează”, a spus antrenorul Tudoreanu

Rapid Suceava se va despărţi în această iarnă de fraţii Florin (foto) şi Ionuţ Plămadă, cărora le-a expirat împrumutul pe Areni şi vor reveni în curtea prim-divizionarei FC Botoşani. In schimb, “ceferiştii” intenţionează să-şi consolideze lotul cu alţi jucători, dar totul depinde de bugetul pe care il vor avea la dispoziţie la începutul anului viitor.
“Până acum am avut un lot de 21 de jucători, dar ţinând cont că fraţii Plămadă se vor întoarce la Botoşani rămânem doar cu 19. Sperăm să-i putem ţine pe toţi şi să mai aducem 3-4. Avem o lista cu jucători pe care ni-i dorim şi am purtat câteva discuţii, dar totul depinde de banii pe care îi vom avea. Oricărui jucător care vine trebuie să îi dai ceva când semnează. Nu vrem să păţim ca anul trecut cu cei care au venit din Ardeal. Preşedintele nu a avut posibilitatea să le dea ceva la semnătură pentru a-i putea pune să semneze pe un an şi jumătate. Atunci altfel ar fi fost situaţia, altfel s-ar fi dăruit şi ei. Jucătorii vorbesc între ei. Când ştiu că salariile sunt mici şi că nici acei bani nu se iau la timp este greu să îi aduci. Sunt unii care preferă să rămână la Liga a III-a. De exemplu, momentan este greu să convingi un jucător de la Dorohoi să vină aici. Noi sperăm totuşi să fie mai bine din iarnă şi să reuşim să convigem jucătorii pe care vrem să îi aducem”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, luni seară, la emisiunea “Fair-Play”.
“Ceferiştii” intenţionează ca în luna ianuarie să organizeze o acţiune de selecţie printre jucătorii din judeţ. “Probabil vom face la începutul anului un trial pentru jucătorii din judeţ. Nouă ne-ar trebui jucători de Liga a III-a. Este diferenţă între Liga a IV-a şi Liga a II-a. Dacă aducem 3-4 jucatori, vrem să fie de primul 11”, a mai spus Ted.
Rapidiştii au primit promisiuni de la municipalitate că pe parcursul acestei săptămâni vor mai încasa o parte din banii promişi la începutul anului. Conducerea de pe Areni speră ca din aceşti bani să poată achita câte două dintre salariile restante către jucători.
(Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …