Tuesday , May 14 2024

Rapidul merge după puncte în Deltă

Echipa suceveană joacă astăzi, de la orele 11.00, pe terenul celor de la Delta Tulcea, într-un meci contând pentru prima etapă din cadrul returului Ligii a II-a u “sperăm să ne întoarcem cu cel puţin un punct”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu (foto) u Bălan (suspendat), Golofca (accidentat) şi Sava (trimis la echipa a doua) absentează din tabăra “ceferistă” u gazdele sunt favorite certe la casele de pariuri, cu o cotă de 1.45 la victorie

Rapid Suceava se repune în mişcare după o pauză competiţională de trei luni de zile. Măcinaţi de scandaluri, iscate atât din interiorul clubului, cât şi din exterior, “ceferiştii” se alinează la sfârşitul acestei săptămâni la startul sezonului de primăvară al Ligii a II-a cu un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare. Prima etapă aduce şi primul examen serios pentru “alb-vişinii”, Semeghin şi compania urmând să joace astăzi, de la orele 11.00, pe terenul celor de la Delta Tulcea.
Plecaţi spre Dobrogea încă de joi, tocmai pentru a se acomoda cu gazoanele din sudul ţării, rapidiştii au planuri mari pentru primul meci oficial din acest an: vor cel puţin un punct din fieful celei de-a cincea clasate, chiar dacă la Tulcea încă nu a câştigat nimeni în acest sezon.
“Ne propunem să câştigăm fiecare joc. Am plecat la Tulcea cu gândul la victorie, chiar dacă până acum ne-am antrenat şi am jucat doar pe zăpadă sau terenuri sintetice. Sper să ne adaptăm cât mai repede la terenul de acolo, să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu cel puţin un punct”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, cel care a preluat şefia băncii tehnice după îndepărtarea lui Ovidiu Murariu.
Daniel Bălan, mare absent din tabăra suceveană
~ntăriţi cu nu mai puţin de nouă jucători noi, “ceferiştii” se confruntă totuşi cu două absenţe din vechea gardă la meciul de astăzi cu Delta Tulcea, este vorba de fundaşul Daniel Bălan, suspendat în primele patru etape ale returului din cauza cartonaşului roşu încasat la Otopeni, şi mijlocaşul Cătălin Golofca, care se recuperează încă după operaţie suferită în luna octombrie a anului trecut. Celor doi li se adaugă fundaşul Radu Sava, trimis la echipa a doua în urma scandalului cu fostul antrenor Ovidiu Murariu. ~n schimb, tehnicienii suceveni l-au cooptat în lot pe portarul Marius Zăvoi, care va lua loc pe banca de rezervă, chiar dacă nu este refăcut în totalitate.
Delta Tulcea este favorită certă la casele de pariuri
Delta Tulcea este mare favorită la casele de pariuri, care ofertă o cotă de 1.45 pentru o victorie a gazdelor în meciul de astăzi. De partea cealaltă, un succes al sucevenilor în Dobrogea este cotat cu 5.85, în timp ce rezultatul de egalitate are o cotă de 3.80, bookmakerii anticipând totodată că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci.
Partida dintre Delta Tulcea şi Rapid Suceava este arbitrată în mod curios de centralul constănţean Dragoş Teodor, ajutat la cele două tuşe de Sebastian Stoianov (Constanţa) şi Ionel Dumitru (Prahova).
Programul primei etape a returului:
Săgeata Năvodari – Dinamo II Bucureşti; Sportul Studenţesc – Farul Constanţa; CS Otopeni – Dunărea Galaţi; Delta Tulcea – Rapid Suceava; CF Brăila – Chindia Târgovişte; Unirea Slobozia, FC Botoşani şi CS Buftea stau.
~n meciul tur, Delta s-a impus pe Areni, în faţa “ceferiştilor” cu scorul de 3-2, golurile gazdelor fiind marcate atunci de M. Negru şi Golofca. t

Vezi si

Bronz național pentru voleibaliștii U17 de la LPS Suceava

Echipa pregătită de Bogdan Macsim și Tudor Orășanu a ocupat locul 3 la turneul final …