Friday , May 24 2024

Rapidistii sunt favoriti in meciul de la Bucecea

N echipa sucevean\ evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, `n fieful coda[ei Luceaf\rul Mihai Eminescu, `n epilogul etapei a III-a n “cred c\ avem [anse mari s\ ne `ntoarcem cu toate punctele, `ns\ depinde [i cum va fi arbitrajul”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu

Rapid Suceava evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, `n fieful coda[ei Luceaf\rul Mihai Eminescu, `ntr-un meci programat pe stadionul “Siretul” din Bucecea [i care va trage cortina peste etapa a III-a a e[alonului trei.
Sc\pa]i de grija Cupei Rom=niei, dup\ `nfr=ngerea de mar]i cu Ceahl\ul, echipa “ceferist\” abordeaz\ jocul cu Luceaf\rul cu g=ndul de a-[i trece `n cont al doilea succes `n campionat, dar [i cu teama unui nou arbitraj nefavorabil. „Sper s\ c=stigam aceast\ partid\ [i s\ uitam astfel de meciul pierdut `n cup\. Cred c\ avem [anse mari s\ ne `ntoarcem cu toate punctele, `ns\ depinde [i cum va fi arbitrajul. Din c=te am observat p=n\ acum, arbitrul delegat la aceast\ partida are o afinitate pentru gazde”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu, care mai precizat c\ va ataca meciul de la Bucecea f\r\ nicio absen]\ `n cadrul lotului de juc\tori.
Conform caselor de pariuri, rapidi[tii sunt marii favori]i ai jocului de ast\zi, Sevaciuc [i compania av=nd o cota de 1.30 pentru un eventual succes pe terenul boto[anenilor. ~nvins\ `n ambele jocuri disputate de la startul campionatului, gruparea gazd\ este cotata cu 6.00 la victorie, `n timp ce un rezultat de egalitate le poate aduce pariorilor o sum\ mai mare de 4.50 ori dec=t cea mizat\.
Partida dintre Luceaf\rul Mihai Eminescu [i Rapid Suceava va fi condus\ de o brigada de arbitrii exclusiv nem]ean\, alc\tuit\ din centralul Ionu] Nacu [i asisten]ii Ovidiu G\leat\ [i Andrei Roman.
~naintea debutului campionatului, cele dou\ echipe s-au `nt=lnit `ntr-un joc amical pe stadionul Areni, meciul termin=ndu-se cu victoria “ceferi[ilor”, care s-au impus cu scorul de 4-3, prin golurile marcate atunci de Negru, Burlacu [i Bosancu, de dou\ ori. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …