Saturday , April 27 2024

Rapid Suceava a ramas pe locul 9 in clasament

N “ceferi[tii” au urm\rit jocurile etapei de ieri de pe margine, dup\ ce adversarul direct, Willy Bac\u, s-a retras din campionat `nainte de startul actualului sezon n profit=nd de aceast\ pauz\ competi]ional\, antrenorul Ion Buzoianu a programat luni, un meci amical, pe terenul divizionarei a cincea Progresul Fr\t\u]ii Vechi

Rapid Suceava [i-a p\strat locul 9 `n clasamentul primei serii din cadrul Ligii a III-a, dup\ disputarea etapei a XI-a. }inut\ pe tu[\, dup\ ce adversarul direct din aceast\ rund\ gruparea Willy Bac\u, s-a retras din campionat `nainte de startul turului, echipa “ceferista” a fost avantajat\ de jocul rezultatelor, niciuna dintre urm\ritoare nereu[ind s\ se impun\ `n meciurile de ieri.

N Rezultatele etapei a XI-a:

Petrotub Roman – O]elul II Gala]i 2-1
FCM Bac\u – Aerostar Bac\u 4-1
CSM Pa[cani – Ceahl\ul II Piatra Neam] 1-1
ACS Bac\u – FCM One[ti 1-0
Politehnica Gala]i – CS Panciu 2-1
Luceaf\rul Mihai Eminescu – Cetatea T=rgu Neam] (m=ine)
Rapid Suceava [i CSM Foc[ani au stat.

Trupa preg\tit\ de Ion Buzoianu va urm\ri de pe margine [i jocurile din etapa viitoare, atunci c=nd stadionul Areni ar fi trebuit s\ g\zduiasc\ derbyul sucevean dintre Rapid CFR [i Cetatea Suceava, meciul fiind `ns\ anulat dup\ ce ultima grupare s-a retras din campionat `nainte de startul actualui sezon.
~n alt\ ordine de idei, antrenorul Ion Buzoianu a profitat de aceast\ pauz\ competi]ional\ de trei s\pt\m=ni pe care o traverseaz\ rapidi[tii pentru a efectua, joi dup\ amiaz\, un joc-[coal\ la care au participat [i o serie de tineri fotbali[ti de la grupele de juniori a forma]iilor locale LPS Suceava [i Sporting Suceava.
Cu aceast\ ocazie, [eful b\ncii tehnice de pe Areni a remarcat [ase juc\tori de perspectiv\ care s-ar putea al\tura lotului “ceferist” `ncep=nd cu returul campionatului, [i anume Vi]el, Hu]anu [i Barbir (LPS Suceava) [i Avr\mia, }ugui [i Gigica (Sporting).
“In aceast\ pauz\ inten]ion\m s\ facem c=teva jocuri [coal\ [i dou\ partide amicale pentru a ne men]ine tonusul ridicat p=n\ la partida cu T=rgu Neam]. ~n iarn\ o s\ tragem linie [i o s\ vedem cu cine mergem mai departe. Vom face o preg\tire corespunz\toare, iar cine va rezista rigorilor impuse va juca `n returul campionatului”, a precizat antrenorul Ion Buzoianu.
P=n\ la reluarea campionatului Ligii a III-a, Rapid Suceava va sus]ine luni, cu începere de la ora 13.00, un prim meci amical pe terenul divizionarei a cincea Progresul Fr\t\u]ii Vechi.
“Alb-vi[inii” vor reveni oficial pe gazon `n data de 19 noiembrie, atunci c=nd, pe stadionul Areni, va poposi forma]ia Cetatea T=rgu Neam], `ntr-un joc cont=nd pentru etapa a XIII-a din Liga a III-a. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …