Saturday , April 27 2024

Radu Cașuba este în carantină totală la Salcea

“Sunt sănătos, dar plictisit. De trei zile parcă sunt în cușcă. Cred că mă apuc de grădinărit. Trebuie să am o activitate, altfel înnebunesc. Situația e gravă la Suceava. Poate că era bine dacă se închideau granițele total”, a spus fosta glorie de la CSM Suceava

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Radu Cașuba la Salcea. Fosta glorie a CSM-ului Suceava din anii ’80, spune că se simte “ca într-o cușcă” după ce micul oraș sucevean a intrat în carantină totală.  “Sunt sănătos, dar plictisit. De trei zile parcă sunt în cușcă… Nu avem voie să ieșim din curte doar dacă mergem să luăm o pâine sau o apă minerală, cu hârtie scrisă. Altfel, ne arestează! Merge Poliția și Armata pe străzi mereu. Eram obișnuit să antrenez copii, să circul, să alerg puțin… Acum parcă sunt legat de picioare” a declarat Radu Cașuba pentru siteul liga2.ro.

Fosta glorie a fotbalului sucevean spune că se va apuca de grădinărit pentru a alunga plictiseala. “Am doi câini, mă joc cu ei, mai vorbesc cu ei… (râde) M-am plicitisit și cred că mă apuc de grădinărit! Trebuie să am o activitate, altfel înnebunesc. Am vorbit la telefon cu fostul meu antrenor Ioan Sdrobiș, el este la Târgu Ocna… Mi-a zis că îmi trimite niște greble, o sapă… dacă e am nevoie. Mai glumim și noi, ce să facem? Oricum, situația e gravă aici. Am vorbit și eu cu mai multă lume, poate că era bine dacă se închideau granițele total! În plus, Spitalul Județean din Suceava arată extraordinar, însă s-au făcut multe greșeli. Păcat!”, a mai spus Radu Cașuba.

Ajuns la vârsta de 58 de ani, Radu Cașuba a jucat în Divizia A pentru CSM Suceava în sezonul 1987-1988, marcând atunci 15 goluri în 28 de partide jucate. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …