Friday , April 26 2024

Rădăuțiul a primit organizarea Campionatului Național de Skandenberg

Concursul va avea loc în perioada 4-6 iunie, fiind primul eveniment major organizat sub egida nou-inființatei Federații Române de Skandenberg. „Vă promit o competiție memorabilă, cu invitați de onoare din alte țări și premii consistente pentru participanți” a precizat promoterul evenimentului, rădăuțeanul Andrei Chipreanov (foto dreapta)

Rădăuțiul va găzdui, în perioada 4-6 iunie, Campionatul Național de Skandenberg. Anunțul a fost făcut de Andrei Chipreanov, președintele Clubului Sportiv Bucovina Skandenberg și membru fondator al Federației Române de Skanderberg. „Inițial am dorit să organizăm competiția între 9 și 11 aprilie, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, am fost nevoiți să o amânăm cu aproape două luni. Vă promit însă că va fi un eveniment memorabil, cu invitați de onoare din alte țări, sportivi consacrați în skandenberg, premii consistente și multe surprize pentru participanți. Pe aceasta cale, îi mulțumesc președitelui Mircea Simicel, alături de care am inființat recent Federație Română de Skandenberg, pentru că ne este alături în organizarea acestei competiții la Rădăuți. Odată cu inființarea unei federații de specialitate, practicanții acestui sport sunt mult mai motivați și cred că va crește consistent numărul medaliilor. Talente sunt, mai ales în zona mea, a Bucovinei, a precizat rădăuțeanul Andrei Chipreanov.

Practicant al skandenbergului de peste 15 ani, Andrei Chipreanov este campion național absolut în acest sport, titlu cucerit anul trecut la Pitești. De asemenea, palmaresul rădăuțeanului mai conține titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național la skandenberg, rezultate obținute anterior.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …