Saturday , April 27 2024

Presedinte Cesena: “Cu Mutu vom avea o echipa puternică”

Preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, a declarat, într-un interviu acordat Data Sport, că formaţia sa va avea mult de câştigat prin prezenţa în lot a atacantului Adrian Mutu, care are şansa să demonstreze că poate fi unul dintre cei mai buni jucători din Serie A dacă “joacă aşa cum ştie”.

“Mutu este un băiat extraordinar şi personalitatea sa ne va ajuta mult. Dacă joacă aşa cum ştie poate demonstra că este unul dintre cei mai buni jucători din Serie A. Totuşi, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, dar pe care să ne-o asigurăm din timp. Dacă vom obţine mai mult, cu atât mai bine”, a precizat Igor Campedelli.

Preşedintele în vârtsă de 37 de ani a adăugat că speră însă că formaţia Cesena va ajunge într-o zi un club important. “După transferurile din această vară (n.r. – Mutu, Candreva, Eder), suporterii visează deja la o echipă stabilă în partea de sus a clasamentului. Însă primul care visează sunt chiar eu. Sunt suporterul acestei echipe dintotdeauna şi îmi place să cred că o voi putea transforma într-o formaţie puternică. Am un proiect serios şi atunci când aduc un nou jucător chiar eu îi explic despre ce este vorba”, a mai spus Igor Campedelli, care a preluat gruparea Cesena în 2007.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …