Friday , April 26 2024

Portugalia lui Ronaldo, eliminată de la Cupa Mondială. Maroc scrie istorie, e prima echipă africană în semifinale

Maroc a eliminat Portugalia (1-0), devenind prima națională africană care ajunge în semifinalele unui Campionat Mondial de fotbal și va juca în semifinale cu câștigătoarea partidei Franța – Anglia. 

A fost al treilea sfert de finală la Campionatul Mondial din Qatar, meci desfășurat pe Al Thumama Stadium din Doha, în prezența unui număr foarte mare de suporteri marocani.

Africanii au înscris la finalul primei reprize, gol marcat de En-nesyri în minutul 42. Cristiano Ronaldo a fost introdus în debutul celei de a doua reprize.

Marocul a fost echipa mai bună și mai ofensivă în primele 45 de minute ale acestui meci, iar pofta ofensivă s-a concretizat în minutul 42. Atunci, după o centrare de pe flancul stâng bifată de Allah, Diego Costa a ieșit neinspirat și i-a permis lui En-Nesiri o lovitură de cap perfectă, în plasă.

Portugalia a ieșit rar la joc și a încercat rar poarta lui Bounou în prima repriză, dar în a doua meciul a mers doar într-un sens, spre poarta marocului, cu câteva ocazii pe contraatac, ratate de africani.

Pentru Ronaldo, care a ieșit în lacrimi de pe teren, această eliminare înseamnă, practic, că nu va avea în palmares nicio medalie de aur la Mondiale.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …