Friday , May 17 2024

Piturca, obligat de instanta sa plateasca pensie alimentara fiului sau cu Vica: 8.700 de euro lunar plus 100.000 de euro retroactiv

Victor Piţurcă a fost obligat de Curtea de Apel Bucureşti să achite pensia alimentară de peste 8.700 de euro pe lună către fiul său şi al Victoriei Blochina, Edan. În plus, selecţionerul trebuie să plăteasca retroactiv suma de aproape 100.000 de euro.

Victor Piţurcă a riscat şi a pierdut în procesul de paternitate intentat de fosta sa amantă, lituanianca Victoria Blochina. Piţurcă voia să evite plata pensiei alimentare datorată fiului de cinci ani pe care-l are cu fosta dansatoare, însă magistraţii i-au dat planurile peste cap.

Nemulţumit că pensia alimentată pe care trebuie să o plătească lui Edan, fiul de 5 ani pe care a refuzat să-l recunoască, este una mult prea mare, în cuantum de peste 8.700 de euro lunar, selecţionerul Victor Piţurcă a reuşit, într-o primă fază, să obţină suspendarea plăţilor până când procesele dintre el şi fosta sa amantă se vor termina definitiv. Cum a mers mai departe, ieri, după ce voluptuoasa blondă li s-a înfăţişat în sala de judecată, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis să întoarcă hotărârea colegilor lor ilfoveni.

Aceştia l-au obligat pe Piţurcă să achite fiului său pensia alimentară şi retroactiv, astfel că antrenorul ar trebui să scoată din buzunar, în perioada următoare, ceva mai mult de 100.000 de euro, scrie Libertatea. Dacă selecţionerul va refuza totuşi să se supună acestei hotărâri judecătoreşti definitive, riscă să se aleagă cu toate conturile blocate, fosta amantă având dreptul să-l execute silit.

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …