Saturday , April 27 2024

Paul Pogba a fost suspendat patru ani din fotbal după ce a fost găsit dopat cu testosteron

Cariera lui Paul Pogba s-ar putea încheia, după ce mijlocașul francez de 31 de ani a fost suspendat pentru patru ani din fotbal, ca urmare a testării pozitive cu testosteron.

Internaţionalul francez a revenit la Juventus în vara anului 2022, gratis, dar a jucat foarte puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, ratând şi Cupa Mondială din Qatar din acelaşi motiv. Mijlocaşul nu a jucat ca titular în niciun meci din stagiunea trecută, având doar două apariţii, ultima într-un meci cu Empoli, câştigat cu 2-0.

În luna septembrie a anului 2023, presa din Italia anunța că acesta a fost depistat pozitiv cu testosteron, iar la o zi distanță, acesta fusese deja suspendat provizoriu.

Joi, mijlocașul de 31 de ani a primit vestea că a fost suspendat pentru patru ani de un tribunal italian. Pogba a anunțat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Avocații săi au încercat să demonstreze fără succes că fotbalistul a picat testul în urma unei ingerări involuntare, după de Pogba a refuzat să semneze un acord de recunoaștere a vinovăției, care poate i-ar fi scurtat sentința.

Paul Pogba a câștigat Cupa Mondială cu naționala Franței în anul 2018 și a jucat în cariera sa pentru Manchester United și Juventus Torino.

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …