Sunday , April 28 2024

Patronul Timisoarei acuza: Răzvan Lucescu face selecţia pe interese personale

Patronul Timişoarei crede, într-o declaraţie dată pentru ziare.com, că selecţionerul are interese în ceea ce-i priveşte pe foştii săi elevi, Mihai Roman şi Sabrin Sburlea.

Preşedintele clubului FC Timisoara, Marian Iancu, continuă criticile la adresa lui Răzvan Lucescu. El îl acuză pe acesta de selecţia făcută, apreciind că îi cheamă pe jucatori la lot pe baza intereselor personale. “România a jucat slab în Cipru, iar selecţia este parţial proastă. Aroganţă şi superioritate, astea sunt cuvintele care caracterizează ce se întâmplă acum la lot. Se împarte prea repede tricoul echipei naţionale.

Unii jucători sunt expuşi de cei care îi aduc la prima reprezentativă şi cariera lor poate fi pusă în pericol din cauza deziluziilor mari provocate de iluzia că sunt într-adevar jucători de echipa naţională. E vina selecţionerului, pentru că o parte din ei nu merită şi sunt aduşi doar ca să închidă gura, iar eu îl bănuiesc pe Răzvan că are interese cu Roman şi Sburlea”, a declarat Iancu pentru Ziare.com.

Preşedintele bănăţean spune că Lucescu are prea multă libertate de decizie şi că Federaţia Română de Fotbal ar trebui să aibă un cuvânt de spus în privinţa criteriilor de selecţie.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …