Friday , April 26 2024

Omul de afaceri Corneliu Lucescu, patronul firmei TARSIN, este noul președinte al CSM Bucovina Rădăuți

Acesta îl înlocuiește la șefia secției de fotbal a clubului rădăuțean pe Manuel Costache, care a demisionat la finalul anului trecut

Bucovina Rădăuți are, începând de luni, un nou președinte-executiv în persoana omului de afaceri Corneliu Lucescu (foto dreapta), care, prin firma de transport pe care o patronează, Tarsin, a fost în ultimii ani și principalul sponsor privat al echipei.

“Astăzi, CSM Bucovina Rădăuți a reușit cel mai bun <<transfer>> al sezonului. Domnul Corneliu Lucescu, care până acum a ajutat echipa de fotbal a CSM Bucovina Rădăuți, a decis să se apropie și mai mult de noi, acceptând să ocupe funcția de președinte a secției de fotbal. Țin să îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată, iar iubitorilor sportului le promitem că noi, împreună cu Primăria Municipiului Rădăuți, prin primarul Bogdan Loghin, vom face performanță și vom aduce sportul rădăuțean acolo unde îi este locul”, a declarat directorul CSM Bucovina Rădăuți, Cosmin Nichiforiuc, pentru pagina oficială a echipei rădăuțene de fotbal.

Corneliu Lucescu îl înlocuiește în funcția de președinte al secției de fotbal de la Bucovina Rădăuți pe Manuel Costache, care a demisionat la finalul anului trecut. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …