Friday , April 26 2024

Old Bucovina a întrerupt seria de invincibilitate a celor de la Revine

Echipa condusă de Dan Haraga s-a impus marţi, în faţa vicecampioanei, la loviturile de departajare, cu scorul general de 8-6, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Campionatului Municipal

Old Bucovina şi Revine au oferit marţi seară, pe terenul Ramiro, cel mai spectaculos meci de la startul actualei ediţii a Campionatului Municipal de minifotbal. Cele două formaţii au marcat nu mai puţin de zece goluri şi au încheiat la egalitate cele 50 de minute regulamentare de joc, scor 5-5. Old Bucovina a condus în patru rânduri pe tabela de marcaj graţie reuşitelor semnate de Fl. Haraga, M. Ungureanu şi Stan, ultimul trecându-şi în cont un hattrick, printre care şi un gol fabulos din lovitură liberă. De partea cealaltă, echipa lui Iliuţă Trandafir a înscris prin Bijec (4) şi A. Neamţu, iar în ultimul minut de joc a ratat o lovitură de pedeapsă de la 9 metri prin acelaşi Bijec, blocat de portarul Livischi. La loteria penalty-urilor, trupa lui Daniel Haraga a executat fără greşeală, trei din trei şi s-a impus în final cu 3-1, provocându-le astfel prima sincopă stagională celor de la Revine.
In cel de-al doilea meci al zilei, Ritmic şi-a trecut în cont prima victorie în Campionatul Municipal, după ce a dispus, cu scorul de 12-1, de echipa celor de la Auchan. Trupa condusă de Alex Sendria a marcat prin Bitoleanu (4), Dragomir (4), Plăcintă (2), Marcean şi portarul Georgescu, ultimul transformând un penalty. De partea cealaltă, ultima clasată a înscris golul de onoare prin Saghiu, după pauză.
Rezultatele etapei a VII-a:
Old Bucovina – Revine 5-5 (8-6, d.p.)
Auchan – Ritmic 1-12
Astăzi:
ora 19.00: Railex – Abenor Interim
Adistal şi Euro Express Full au stat.
Programul etapei a VIII-a:
Luni, 4 noiembrie:
ora 19.00: Euro Express Full – Old Bucovina
Marţi, 5 noiembrie:
ora 19.00: Revine – Railex
Joi, 7 noiembrie:
ora 19.00: Ritmic – Abenor Interim
Auchan şi Adistal vor sta.
(Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …