Saturday , April 27 2024

Moldova Drăgușeni a relansat lupta pentru titlu în Liga a IV-a

Moldova Drăgușeni a relansat lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a, după ce s-a impus duminică, în prima etapă din play-off, pe stadionul din Ițcani, în fața gazdelor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Lucian Cutaș și Octavian Dascălu.

De acest rezultat a profitat Şomuzul Preutești, care a urcat pentru moment pe primul loc al clasamentului, după ce a câștigat pe teren propriu, în fața Siretului Dolhasca, cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Sergiu Beclea și Ionuț Gheorghe.

Rezultatele primei etape din play-off:
Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni: 1-2

Şomuzul Preutești – Siretul Dolhasca: 2-1

Clasament play-off: 1. Şomuzul Preutești 21p, 2. Juniorul Suceava 21p, 3. Moldova Drăgușeni 19p, 4. Siretul Dolhasca 16p.

În play-out, Rarău Câmpulung a realizat scorul zilei, 7-1 cu Recolta Fântânele, iar Progresul Frătăuții Vechi a trecut de Concordia Grămești cu 3-1.

Viitorul Liteni s-a retras din campionat înainte de startul play-off-ului, invocând probleme financiare.

Rezultatele primei etape din play-out:

Viitorul Liteni – Victoria Vatra Moldoviței: 0-3

Rarău Câmpulung – Recolta Fântânele: 7-1

Progresul Frătăuții Vechi – Concordia Grămești: 3-1

Clasament play-out: 1. Rarău Câmpulung 15p, 2. Viitorul Liteni 15p, 3. Progresul Frătăuții Vechi 14p, 4. Victoria Vatra Moldoviței 10p, 5. Concordia Grămești 7p, 6. Recolta Fântânele 7p.

Echipa care se va impune în ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a IV-a sucevene va întâlni la barajul de promovare, în dublă manșă, pe 18 și 25 iunie, campioana județului Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …