Wednesday , May 8 2024

Mircea Sandu lasa pe umerii succesorului sau la FRF problema demiterii lui Piturca

piturca

Piţurcă mai are contract cu FRF pînă în noiembrie 2015, cu obiectiv calificarea la Euro 2016. Antrenorul nu renunţă la banca tehnică după ratarea barajului cu grecii. Dacă va cîştiga alegerile la federaţie, ”Baciul” îi va propune lui Piţurcă rezilierea înţelegerii, despăgubiri de 500.000 de euro. Hagi şi Petrescu sînt primele opţiuni.

România a mai ratat o calificare, trebuie s-o luăm de la capăt pentru Euro 2016, dar întrebarea numărul unu după barajul cu Grecia e pe buzele tuturor: va mai continua Piţurcă pe banca “tricolorilor”? Selecţionerul mai are contract cu FRF pînă în noiembrie 2015, cu opţiune de prelungire pentru turneul final în caz de calificare, iar în planurile sale nu intră demisia.

A spus-o ferm în conferinţa de presă organizată după returul cu elenii, a confirmat-o şi colaboratorilor săi din staff-ul “tricolorilor”. Preşedintele Mircea Sandu nu are de gînd să-i propună rezilierea contractului, ceea ce ar presupune plata unor despăgubiri de 500.000 de euro, scrie gsp.ro.

Naşu’ preferă să-i lase moştenire viitorului şef al federaţiei problema selecţionerului. Iar cum cel mai probabil cîştigător al alegerilor de anul următor e Gică Popescu, “Baciul” va primi în braţe direct oul fierbinte!

Convieţuirea Popescu – Piţurcă e aproape imposibilă, iar fostul căpitan al Barcelonei are la dispoziţie două variante la îndemînă: Hagi şi Petrescu.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …