Monday , May 6 2024

Mircea Lucescu si-a prelungit contractul cu Sahtior pentru doi ani

Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk pentru următorii doi ani. Antrenorul român în vîrstă de 67 de ani a pus capăt zvonurilor care îl dădeau plecat la Inter Milano sau PSG.
Mircea Lucescu o antrenează pe Şahtior din vara anului 2004, echipă alături de care a obţinut şase titluri, patru Cupe şi patru Supercupe ale Ucraine, plus Cupa UEFA, în 2009. Eliminat de Borussia Dortmund în optimile Ligii Campionilor din acest an, Mircea Lucescu şi-a informat apropiaţii că se gîndeşte să plece de la Şahtior, pe fir intrînd echipe mari, precum Inter Milano sau PSG. Mai mult, s-a zvonit că Beşiktaş şi Galatasaray încearcă să-l aducă înapoi în campionatul Turcei pe antrenorul care a cucerit titlul cu ambele formaţii. Patronul ucrainienilor, Rinat Ahmetov, a înţeles că Şahtior este în pericol să-şi piardă antrenorul şi i-a prelungit contractul cu doi ani, scrie GSP.

În România, Mircea Lucescu a cîştigat un titlu cu Dinamo, ca antrenor. Are în palmares şi un campionat cucerit ca tehnician al Rapidului.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …