Thursday , May 2 2024

Mihai Neşu comunică prin scris cu soţia sa

Mesaj de sustinere al clubului si fanilor lui Utrecht adresat lui Mihaita Nesu

“Mihai comunică prin scris cu soţia sa”, a declarat Monica Neşu, mama fotbalistului Mihai Neşu, luni, la Happy Hour.

O primă veste încurajatoare despre Mihai Neşu a venit, luni, chiar de la mama sa, care a intervenit în direct prin telefon în emisiunea Happy Hour, de la Pro TV.

“Mihai este optimist, iar eu sunt încrezătoare. Informaţii medicale nu vă pot da pentru că nu sunt de specialitate şi nu sunt acolo. Medicii nu au dat niciun comunicat oficial şi nu ne spun nici măcar nouă un diagnostic. Eu nu am vorbit cu el pentru că are un tub de oxigen în gură, dar prin scris comunică cu soţia sa. Citeşte mesajele de la toată lumea, acum i s-a instalat şi un televizor în rezervă, pentru că vrea să vadă meciuri”, a spus Monica Neşu, citată de www.gsp.ro.

Totuşi, potrivit sursei citate, ofiţerul de presă al FC Utrecht, Marcel Paapst, spune că în continuare Neşu nu îşi simte nici mâinile, nici picioarele şi crede că la mijloc este vorba despre o interpretare greşită: “Ar fi incredibil, dar nu este adevarat, din păcate. E poate o problemă de interpretare. Soţia comunică cu Mihai, arătându-i mesaje scrise, cred că despre asta e vorba. Aş fi fost bucuros să dau o veste ca asta, dar nu e aşa”.

Mihai Neşu este internat în spital de pe 10 mai, când a fost supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală, după ce şi-a fracturat o vertebră în zona cervicală, în urma unui accident nefericit la antrenament. Medicii au reconstruit vertebra şi au înlăturat presiunea de pe nervi, însă nu au putut oferi un prognostic privind evoluţia ulterioară a pacientului, deoarece, în dorinţa de a evita o infecţie care ar fi complicat lucrurile, nu au făcut investigaţii pentru a stabili dacă măduva a fost sau nu secţionată. Astfel, singurul lucru rămas este aşteptarea unei evoluţii a stării fostului stelist, care respiră momentan asistat.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …