Thursday , April 18 2024

Paralizat de la gat in jos si ramas fara mama si fara sotie, Mihai Nesu s-a retras la manastire

nesu

Sirul de ghinioane de care a avut parte in ultimii ani, dar si moartea recenta a mamei sale, l-au facut pe Mihai Neşu sa ia o decizie socanta. Mai exact, de cateva saptamani, “Bichonul” s-a mutat la o manastire din Oradea.

In 2010, Mihai Neşu marturisea ca se simte un barbat implinit, ca are o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Tot ceea ce isi mai dorea era sa devina tatic. Viata a avut, insa, alte planuri pentru el, iar in 2011, fotbalistul a suferit o accidentare grava, care l-a tintuit intr-un pat cu rotile. Mai apoi, Mihaita Nesu a primit o alta lovitura puternica, fiind parasit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria. De atunci, fostul fotbalist s-a inchis foarte mult in el, comunicand numai cu prietenii apropiati.Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu o luna.

Toate aceste necazuri l-au bagat pe Mihai Neşu in depresie, care nu a mai reusit sa vada luminita de la capatul tunelului. Tocmai de aceea, el a luat o decizie soc. De acum incolo, fostul fotbalist se va dedica vietii monarhale: “A fost in America la tratament, iar cand s-a intors, a luat aceasta decizie care i-a socat pe toti cei apropiati. S-a retras la manastire si s-a rupt de toata lumea. Incearca sa isi gaseasca linistea si echilibrul interior.
Mihai Neşu a trecut in trei ani, cat altii intr-o viata. El se si consuma mult, sufera enorm. Nu mai are nici o consolare. Le-a pierdut pe cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama. A obosit si de la atatea tratamente, atatea medicamente, drumuri. A obosit psihic si are nevoie de liniste”, a declarat un apropiat al lui Nesu, pentru CANCAN.ro.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …