Friday , April 26 2024

Mihai Nesu, accidentat grav la coloana

Presa olandeză, preluată de gsp.ro, scrie că fostul fotbalist al Stelei s-a accidentat grav în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht. Preşedintele sindicatului fotbaliştilor din Olanda, Danny Hesp, susţine că problemele lui Neşu sunt destul de grave. Acesta a postat pe Twitter un mesaj în care susţine că Neşu nu-şi simte corpul de la bărbie până la picioare.

Accidentare groaznică a lui Mihăiţă Neşu, fundaşul echipei olandeze FC Utrecht. Conform, site-ului oficial al clubului, Neşu s-a ciocnit în timpul unui antrenament cu coechipierul său, Alje Schut.

El a fost transportat de urgenţă la spital, iar verdictul medicilor este grav: vertebră ruptă în zona superioară a coloanei. Neşu este supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

Conform RTV Utrecht, înainte ca maşina salvării să-l ia pe Mihăiţă pentru a-l transporta la spital, fotbalistul le-ar fi spus coechipierilor că nu-şi simte corpul de la bărbie în jos. A fost momentul în care mai mulţi colegi aflaţi în complexul de la Zoudenbalch au început să plângă!

Preşedintele sindicatului fotbaliştilor din Olanda, Danny Hesp, a postat pe Twitter un mesaj în care susţine că Mihai Neşu (FC Utrecht) nu-şi simte corpul de la bărbie până la picioare, informează site-ul olandez elfvoetbal.nl.

“Danny Hesp, care are o relaţie bună cu jucătorii de la FC Utrecht în calitate de preşedinte al asociaţiei fotbaliştilor VVCS, tocmai a postat pe Twitter: «Neşu este conştient, dar nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare»”, scrie sursa citată.
Directorul tehnic al clubului batav, Foeke Booy, a anunţat apoi că Neşu îşi simte puţin mâinile şi picioarele, după ce în prima fază spunea că nu simte nimic de la bărbie în jos, potrivit ziare.com.

“Neşu îşi simte puţin mâinile şi picoarele. Acum este în operaţie. Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă, ceea ce este foarte grav. Ce efect va avea? Nu pot spune. Şi jucătorul cu care s-a ciocnit este foarte afectat. În fotbal se poate întâmpla orice, însă asta este foarte ciudat”, a afirmat Booy pentru postul Radio M.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …