Saturday , April 27 2024

Micuța înotătoare Aissia Prisecariu din Fălticeni a câștigat încă o medalie de argint și una de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Aissia Claudia Prisecariu a obținut vineri seara medalia de argint în proba de 100 de metri spate și a câștigat astfel a treia sa medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) care se desfășoară la Banska Bystrica (Slovacia).

Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sportiva de 14 ani de la CSŞ “Nada Florilor” Fălticeni a terminat a doua proba de 100 m spate, cu timpul de 1:02.70.

Ea a fost întrecută de Nahia Garrido Malvar (Spania), care a atins plăcuța la 1:02.27, în timp ce medalia de bronz a revenit sportivei din Marea Britanie, Blythe Kinsman, cu 1:03.38.

Tot vineri seara, micuța înotătoare din Fălticeni a obținut și o medalie de bronz la Banska Bystrica, la ștafeta feminină de 4×100 m mixt.

Aissia Claudia Prisecariu, Brigitta Vass, Eva Maria Paraschiv, Irina Preda și Ana Maria Sibișeanu au terminat pe locul 3, după Spania și Italia. Timpul româncelor – 4:20.55.

La FOTE, Aissia Prisecariu a mai obținut două medalii de argint, la 200 m spate și ștafeta combinată de 4×100 mixt. (O.S.)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …