Sunday , April 28 2024

Mesajul cutremurator al lui Gabi Matei: “Traiesc o drama si am nevoie de ajutor”

gabi-matei1

Gabi Matei a marturisit pe pagina sa de Facebook ca trece printr-o perioada extrem de dificila care l-a dat peste cap. Stelistul are parte numai de ghinioane: este accidentat si are si probleme in familie.

“Vreau sa fac lumina in tot ceea ce s-a scris in ultimul timp. Ma doare cand vad prin ziare ca sunt facut nebun si nu as vrea ca lumea sa creada asta despre mine. Ma doare ca sunt catalogat ca fiind Gabi ‘Cutitasul’, omul care la prima suparare scoate cutitul. Tot ce s-a scris este neadevarat. Sunt un tip linistit, un tip care traieste o adevarata drama in acest moment. Nu doresc nimanui sa fie in locul meu si sa treaca prin ce trec eu. Oricine ar fi in locul meu ar lua-o putin razna. Sunt accidentat, am probleme mari si nu reusesc sa imi revin, mama mea este bolnava de diabet, tata s-a despartit de mama si a plecat, iar in ultimul timp avea mari probleme cu alcoolul”, a spus Gabi Matei.

Fotbalistul a recunoscut ca are mare nevoie de sprijin din partea apropiatilor.

“Sunt daramat din punct de vedere psihic. Am nevoie de sprijin si ajutor sa imi vad de recuperare si sa ajung sa joc din nou fotbal pentru Steaua. Nu am vrut sa ma sinucid, imi iubesc prea mult viata si familia, dar traiesc o drama si am nevoie de ajutor”, a completat el.

Gabi Matei se roaga la Dumnezeu sa treaca peste perioada neagra din viata lui: “De multe ori ma gandesc ca sunt blestemat. Am atatea ghinioane si parca nu pot sa scap de ele”.

Mesajul a fost postat de Gabi pe pagina lui de Facebook, insa a fost sters dupa putin timp.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …