Saturday , April 27 2024

Marius Musteață a devenit campion național de tineret la aruncarea greutății

Sportivul pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava și-a asigurat titlul național cu o aruncare de 18 metri și 41 de centimetri  Musteata-min

Atleții cluburilor sucevene au cucerit alte trei medalii, vineri, în cea de-a doua zi a etapei finale a Campionatului Național, găzduită de stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești.

Acestea au venit în proba de aruncare a greutății, unde Marius Musteață a devenit campion național de tineret, iar Alin Firfirică a cucerit bronzul la seniori. Ambii spor­tivi sunt  pregătiți de antre­norul Ioan Zanfirache la CSU Suceava.

Joi, în prima zi de concurs, atleții suceveni au cucerit alte patru medalii prin Dorin Andrei Rusu (Dorna Vatra Dor­nei) –  campion național la 1.500 de metri, Angela Ole­nici (LPS Suceava) – campioană națională de tineret la 1.500 de metri, Alin Firfirică (CSU Suceava) – campion național la aruncarea discului și Marius Musteață (CSU Suceava) – campion național de tineret la aruncarea discului.

Potrivit Federației Ro­mâne de Atletism, la competiție s-au înscris 377 de atleți (157 la feminin și 220 la masculin), reprezentând 99 de cluburi. Aceasta a fost ultima verificare înaintea Campionatelor Europene de la Berlin, programate în perioada 7-12 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …